Dragon Ball Z Kakarot

Dragon Ball Z Kakarot

• Viu la història de DRAGON BALL Z, des d’esdeveniments èpics a desenfadades missions secundàries. ¡També s’inclouen moments mai vistos fins ara que responen per primera vegada a algunes de les preguntes més apressants sobre la història de DRAGON BALL!

• Lliura combats emblemàtics de DRAGON BALL Z a una escala increïble. Lluita en extensos camps de batalla amb entorns destructibles i disputa combats èpics contra els caps finals més icònics de la sèrie (Raditz, Freezer, Cèl·lula, etc …). Augmenta el teu nivell de poder mitjançant mecàniques de RPG per fer front a el desafiament!

• No només barallaràs a la pell dels Guerrers Z. ‘Viuràs com ells! Pesca, vola, menja, entrena i combat al llarg de les sagues de DRAGON BALL Z mentre fas amics i estableixes relacions amb un extens elenc de personatges de DRAGON BALL. Reviu la història de Son Goku i altres Guerrers Z en DRAGON BALL Z: kakarot! Coneix el món de DRAGON BALL Z no només pels seus èpics combats, sinó també mentre lluites, pesques, menges i entrenes amb Son Goku, Son Gohan, Vegeta i molts més. Explora llocs nous i viu aventures increïbles mentre avances en la història i forges la teva amistat amb els herois de l’univers de DRAGON BALL Z.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *